sobota, 9. februar 2008

Santa Marta

Je pristanisko mesto, ki s svojimi umazanimi ulicami, starimi avtomobili in hisami naredijo mesto posebno. Na vogalu vsake ulice, si lahko kupis kavo, ki jo nosijo v termoski ali pa si privoscis naravne sokove razlicnih okusov.
Santa Marta je izhodiscna tocka na druge bolj zanimive lokacije. Le cez hrib je 15 minut oddaljena plaza Rodadero, ki spominja na nas Portoroz. Tu sva v apartmaju za 8 oseb prezivela dva dni in praznovala rojstni dan. Na drugi strani S.M pa lezi prijetna ribiska vasica Taganga, kjer se ustavi veliko backpackerjev in tu dobis odlicno ribo s prilogo za 4 eure.

2 komentarja:

ŠPELI pravi ...

Ja sej ane.. 3x bi loh ugibala kje boš za rojstni dan!!! Upam, da ti tvojo pesmico tut vrtijo ;))) Skratka, draga moja.... VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ti želim.. Da lepo praznuješ sploh ne dvomim!! glede na tele slikce, ki sem jih zdele vidla, mi je skor čeljust na tla padla.. jah..blagor enim ane.. ful sem vama folš ;))
lepo se mejta še naprej
špela***

ps. pa ne sončta se tok no.. sej sta že čist črna oba ;)))

teja pravi ...

Tinka pobalinka vsi skupaj ti želimo najjjj najjjj najjjj saj veš vsega največ itak si si pa vzela tko da uživajta še naprej!! Rada te mam cmook!!