nedelja, 4. november 2007

Mehika

No tkole... 30.oktobra sem preko Brnika in Munchna priletel v mehiski Cancun, kjer sem si spocil ušesa od tulenja leto starega otroka celotnih 12 ur. Potujem z Urosem iz Prlekije. Takoj na letaliscu sva izigrala mehisko policijo z enosmernimi kartami in spoznala mehikanca Alvara iz province Chiapas. Skupaj smo vzeli sobo na Playa del Carmen in se še isti dan kopali v karibih ter do onemoglosti napili kaktusovega soka. Potem, ko sva si zjutraj spocila utrujene oci na lepotah mehikanskih oblin sva lovila bus proti Meridi, kjer sva hotela praznovat ''dia de los muertos''. Ampak s tem praznovanjem je bilo bolj slabo, zato sva rajsi cas porabila s spoznavanjem lokalnih sosolcev in praznjenja buteljk mehiskega sola. Naslednji dan sva po nakljucju srecala Katjo in Ano s katerimi smo skupaj v nocnem klubu zmagali v plesnem tekmovanju salse v natikacih ter naredili slovenski nastop z lokalnim kitaristom. Sledi izlet v Gringolandijo (Chichen Itza) in nato v rajski Tulum.

4 komentarji:

Unknown pravi ...

blagor tebi!
Res ti je luštn in uglavnem začetek je spet sama pijanka, sicer Mehiko že poznaš, ampak glej, da boš še kaj vidu!Slika me je spomnla na Tulum, turkizno morje, bel pesek, palme, noro. Skratka uživaj.Pr nas sicer poročajo da mate poplave, sam slika zgleda odlično! Srečno!

Unknown pravi ...

aja, btw, lahko komentira vsak, ki ima gmail račun, a ni to super?

Unknown pravi ...

ooooooooo lej ga garaca... no ker si pa tok delu si pa zdej zasluzs en dopustek... skoda k bo tok kratek:)
doma nc novga... zdele se zacenja mraz pa to... dons je kr hladno ze. a tebe tut zebe?
ce bo kksn dober zur ti posljemo fotke in komentarje...

ej uzivaj, pa javljaj se!

papa

teja pravi ...

Kaj bi dala da bi jst tud zdele bla kje na toplem glede na to da se tukaj kar prijetno hladi!! Če si bil pa res tolk tolk pridn pol pa si daj duška in uživaj kokr se uživat da!! pa kakega lepega fanta slikaj zame da si mal očke spočijem aja pa lahk je tud kaka lepa ženskica se ne bom nič branila!! he he ne ne ti kar naravo sliki da nau pol tinka name kj huda
no lpo mej pa se kaj tipkamo